gázkazán szerelő

Szakképzett gázkazán szerelő a fővárosban

A Fűtésrevital vállalat a gázzal működő berendezések és rendszerek telepítésére, karbantartására szakosodott. A cégnél alkalmazásban lévő gázkazán szerelő minden esetben rendelkezik a munkavégzéshez szükséges jogosítványokkal és a megfelelő szintű szakértelemmel, tapasztalattal. A szervizben dolgozó kvalifikált gázkazán szerelő feladatköre igen sokoldalú. Meg tudja oldani a gázkazán kapcsán felmerülő problémákat, képes kivitelezni az egyszerűsített és az engedélyköteles cserét, elintézi a jogosítványok és engedélyek beszerzését, a hatályban lévő jogszabályokkal összhangban.

A kazán mellett, a feladatkörébe tartozik az egész hálózat, legyen szó a vezetékekről, a hőleadókról, a szabályozókról, a szellőztető szelepekről vagy éppen a rendszer belső tisztításáról, savazásáról. A cég non-stop gyorsszolgálatot is fenntart, ami azt jelenti, hogy halaszthatatlan javítás esetén a gázkazán szerelő szolgáltatás éjszaka, hétvégén és ünnepnapokon is igényelhető, a kiszállás pedig a főváros területén térítésmentes.

A fűtés szerelő éjjel-nappal elérhető Budapesten

A gázrendszer meghibásodása vagy nem megfelelő működése esetén, az esedékes munkálatok kivitelezését nem ajánlatos halogatni, mivel további károsodások történhetnek, amelyek akár életveszélyesek is lehetnek, az anyagi kár okozása mellett. A szóban forgó cég éppen ebből a megfontolásból fűtés szerelő gyorsszolgálatot tart fent, ami a fűtési szezonban Budapest egész területén non-stop elérhető, legyen szó éjszakáról, hétvégéről vagy ünnepnapokról.

A helyszínre térítésmentesen kiérkezik a fűtés szerelő, mégpedig az igényléstől számított lehető legrövidebb időn belül és elhárítja a felmerült problémát, továbbá ellenőrzi az esetleges gázszivárgást is. A cég akkor is az érdeklődők rendelkezésére áll, amikor nincs szükség sürgős beavatkozásra, de például a hőleadók nem melegednek egyenletesen, csöpög a víz a radiátorból, a csövekből vagy túl hangos a gázkazán. A szakképzett fűtés szerelő minden esetben elsődleges fontosságot tanúsít az élet-és vagyonvédelem szempontjaira, a járulékos károk elkerülése érdekében.