Csodás alak fájdalom nélkül

Csodás alkatra vágyik mindenki, akár beváljuk,akár nem. Hiszen manapság a külsőségek gyakorta fontosabbak a belső tartalmaknál. Tehát arra vagyunk ösztönözve, motiválva, hogy sok figyelmet fordítsunk a megjelenésünkre. Minél fiatalabbak, feszesebbek és csinosabbak vagyunk, annál több elismerést söpörhetünk be, és lássuk be, ez mindenkinek jól esik. Éppen ezért egyre gyakrabban látogatják meg szakembereinket is a  velashape kezelés igényével kapcsolatban, mely fájdalmak nélkül biztosítja számunkra azt, amire vágyunk.

Nem invazív: A velashape kezelés egy nem invazív eljárás, amelynek nincsenek sérülések, varratok vagy injekciók. A betegek visszatérhetnek a mindennapos tevékenységeikhez a kezelés után.

Testkontúrozás: Az energiahatások a zsírsejteket célzódnak, segítve a testkontúrozás folyamatát. A velashape segít eltávolítani a makacs zsírpárnákat és formálja az alakot.

Ki jelentkezhet a velashape kezelésre?

A velashape ideális a pácienseknek, akik kisebb mennyiségű zsír leadását és bőrük feszességének növelését keresik. A velashape kezelés kiválóan alkalmas a combok, fenék, has, derék, és karok területén. Fontos, hogy egyeztesd orvossal vagy bőrgyógyászattal, hogy megbizonyosodj róla, hogy a velashape megfelelő kezelési lehetőség a számodra.

A velashape tehát egy hatékony esztétikai kezelés, amely egyesíti a testkontúrozást és a bőrfeszesség növelést egyetlen folyamatban. A hőenergia és rádiófrekvencia kombinációja segít csökkenteni a cellulit megjelenését és növeli a bőr feszességét. A velashape gyors, kényelmes és helyileg ható eljárás, és egyesíti az összehúzó hatásokat, a testkontúrozást és a zsírbontást.