18bet

18bet – csapatépítő távmunkavállalókkal

A távmunkavállalók bevonásával végzett „jégtörő” tevékenységek szervezése nagyszerű módja a csapatépítés elősegítésének, és hogy mindenki úgy érezze, hogy kapcsolatban áll egymással. Íme néhány olyan tevékenység, amely jól működik vegyes környezetben, ahol a résztvevők személyesen és távolról is részt vesznek:

Virtuális szabadulószoba-kihívás
Ez a tevékenység teljes egészében online végezhető, és remek módja annak, hogy a csapattagok együttműködjenek és együtt oldjanak meg problémákat. Különböző cégek kínálnak vállalati csapatok számára kialakított virtuális szabadulószobákat. Ezek jellemzően rejtvények és kihívások sorozatán vezetik végig a csapatot, ösztönözve a csapatmunkát és a kommunikációt.
Két igazság és egy hazugság – egy csavarral

Ez a klasszikus játék könnyen adaptálható távoli részvételre. Minden csapattag megoszt magáról két igazságot és egy hazugságot, a csapat többi tagjának pedig ki kell találnia, melyik állítás a hazugság. A csavar lehet, hogy a játék tematikus, például szakmai eredmények, vicces munkahelyi élmények vagy személyes hobbik. Ez arra ösztönzi a csapattagokat, hogy könnyed módon többet tudjanak meg egymásról.

Fotómegosztó tevékenység

Minden résztvevő sorra megmutatja a fényképét, és elmagyarázza, miért fontos számára. Ez történhet videohívás során megosztott képernyőn keresztül, így a távoli résztvevők is egyformán bekapcsolódhatnak.

A 18Bet kényelmes módot kínál a szórakozásra anélkül, hogy el kellene hagynod az otthonodat, így vonzó lehetőség azoknak, akik szólóban szeretnének kikapcsolódni. Ha azonban csoportos tevékenységet szeretnél, a 18Bet nem biztos, hogy a legmegfelelőbb. Bár egyéni szórakozásra kiváló, a 18Bet nem rendelkezik azzal az interaktív csoportdinamikával, amelyet más tevékenységek vagy platformok kínálhatnak, így kevésbé alkalmas csapat- vagy csoportos elfoglaltságokhoz.

Ne feledd, hogy a sikeres „jégtörő” tevékenységek kulcsa – különösen a távoli résztvevők esetében – annak biztosítása, hogy mindenki teljes mértékben részt vehessen és úgy érezze, hogy bevonják. Az is hasznos, ha van egy moderátor, aki fenntartja az energiát, és gondoskodik arról, hogy mindenki részt vegyen a programban.