Fülöp Épületgépészeti Kft

Ismeri a Fülöp Épületgépészeti Kft-t?

Az épületgépészeti megoldások nem kis szaktudást igényelnek, ezért érdemes megbízható helyet felkeresni. A Fülöp Épületgépészettel mindenki jól jár, hiszen számukra elsődleges a minőségi anyag használat, a korszerű módszerek alkalmazása és az ügyfélközpontúság.  Épületgépészettel, fűtéskorszerűsítéssel és kazánszervízzel is az ügyfelek rendelkezésére állnak.

 

Fűtéskorszerűsítéssel ma már nagyon sokan foglalkoznak, de egyáltalán nem mindegy, hogy ennek milyen a kivitelezése. Teljes fűtéskorszerűsítéssel ma már 20 vagy akár 30 százalékkal is csökkenthetők a lakások, családi házak vagy a társasházak fűtési költségei. A korszerű fűtésrendszernek köszönhetően a környezet terhelés is jelentősen lecsökken. Egy kondenzációs kazánnal vagy egy hőszivattyúval nagyon sok pénzt meg lehet spórolni. A modern fűtéstechnika minden csínját-bínját ismerő szakembergárda az ügyfelek rendelkezésére áll.  A teljes fűtéskorszerűsítést érdemes a Fülöp Épületgépészetre bízni és akár még ma bekérni a hivatalos árajánlatukat. A korszerű fűtésrendszerrel, egy sokkal biztonságosabb fűtési rendszer tud megvalósulni, amely hosszabb távon szolgálja minden ügyfél kényelmét. Egy elavult fűtésrendszer a háztartásokban felhasznált energia közel 80%-át felemésztheti, ami valljuk be őszintén, nem kis költségvonzattal jár. A modern épületgépészeti megoldások ma már jelentősebb beruházási költségek nélkül is elérhetők és ezt a megtakarítást tovább is lehet növelni, ha a geotermikus hőszivattyú vagy a napkollektor mellett tesszük le a voksunkat.

 

Amennyiben épületgépészeti megoldásokra, épületgépészeti szolgáltatásokra van szükség, akkor a minőségi kivitelezés mellett érdemes dönteni. Az épületek komfortja, a ház élhetősége mindenki számára talán a legfontosabb. Otthonunk komfortszintjét növelhetjük a víz- és a gázellátás megfelelő tervezésével, a légtechnikai és hővisszanyerő rendszerek telepítésével, a faláttörések és a szellőzőfuratok készítésével. A Fülöp Épületgépészet szolgáltatás palettájában a központi porszívó szerelés és a gőz-rendszerek kiépítése is megtalálható.

A tervezéstől egészen a kivitelezésig minden meg lehet rendelni, így a helyszíni felmérést, a gépészeti felmérést, az energetikai számításokat és a tervdokumentáció valamint az engedélyezési tervek elkészítését is. A felsorolt szolgáltatásokon kívül a teljes körű épületgépészeti kivitelezés is elérhető.