dixit

Mennyibe kerül egy Dixit társasjáték ára?

Az olyan oldalakon, mint a társajátékrendelés.hu, megnézheti több népszerű társasjátéknak is a jelenlegi árát. A Dixit magyar nyelvű kiadását már 6950 Forintos áron megvásárolhatjuk a jelenlegi akció keretein belül. Eredeti ára 7790 Forint. jelenleg igen sok társasjátékot megvásárolhatunk kedvezményes áron, így érdemes végigbogarászni az éppen aktuális kínálatot. A Dixit asszociációs játékban különféle történeteket lehet kitalálni és csak a fantáziánkon múlik, hogy miként alakítjuk a történetet. A játék kezdetén 6 darab kártyát kap minden játékos, amelyeken festmények találhatók meg. Minden képhez egy mondatot kell kitalálni. A játék célja, hogy ki tudjuk végül választani vajon melyik kártyára gondolt a mesélő, amikor azt az egy mondatot elmondta a többieknek.

A Dixit mellett a karácsony közeledtével természetesen más játékok is választhatunk, ha ajándékot keresünk. Aki még soha ne játszott a Catan telepesei társasjátékkal most itt a megfelelő alkalom, hogy kipróbálja, hiszen akciós ára 10 990 Ft. A Catan Inka az egyik legújabb kiadás, amely az előzőekhez hasonlóan most is bőven rejt izgalmakat. A játék azon felül, hogy kellemes perceket okoz a játékosoknak még tájékoztatást is nyújt, hiszen egy Almanach is megtalálható a dobozban, amelyben az Inkákról hasznos és izgalmas információkat találhatunk.

Az egészen kicsikre is gondoltak a társasjátékrendelés webáruházban, hiszen a Piatnik gondozásában megjelent Mouse in the House játékot megvásárolhatjuk, akár karácsonyi ajándéknak is. Most 2980 forintos áron tehetjük be a terméket a kosarunkba. A játék egy huncut kisegérről szól, aki beszaladt a házba és ott elrejtőzik. A kis játékosok feladata lesz megtalálni a kis huncut egérkét, hiszen nagyon sok helyen rejtőzhet. Sokak kedvence a Solo kártyajáték, amely most is elérhető. A népszerű kártyajáték lényege, hogy mindig a felül lévő kártya színének vagy számának megfelelő lapot rakjunk le az asztalra. Ezt a játékot többen is játszhatják, így a két ünnep közötti időszakra kellemes kikapcsolódást ígér.