összehasonlítása

A megtakarítások összehasonlítása mindig jó első lépés

Ha azon gondolkozol, hogy milyen életbiztosítást kössél, akkor itt összehasonlíthatod egy helyen az összes lehetőséget: https://eletbiztositas.com/megtakaritasok-osszehasonlitasa/ . Manapság egyre nagyobb az igény a hasonló kalkulátorokra, de érdemes olyan kalkulátort használni, ahol számtalan életbiztosítást összehasonlítanak és többféle szempont alapján, hiszen csak így lehet személyre szabottan választani a felkínált biztosítási termékekből. Többféle szempont alapján is ki lehet választani, valamint össze lehet hasonlítani több biztosító termékét is. Ennél nagyobb segítségre nem is nagyon van szükség, hogy végre tisztán lássuk melyik megoldást érdemes kiválasztani.

Azok az ügyfelek, akik a kalkulátor használata után is bizonytalanok milyen döntést hozzanak, igénybe vehetik a személyes pénzügyi tanácsadást, amelynek során személyre szabott kalkulációt állít össze a szakember. Természetesen többféle biztosítás is rendelkezésünkre áll, hiszen a rendszeres díjas életbiztosítás, a kockázati életbiztosítás és az egyösszegű életbiztosítás is lehetőséget nyújt a takarékoskodásra és a védelemre. Ezek a biztosítások teljesen más célt szolgálnak, ezért alaposan át kell tanulmányozni mindegyiket. Miután teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy milyen célra vásárolnánk, illetve kötnénk meg az életbiztosítást, már csak a megfelelő termék kiválasztása marad hátra. A kalkulátor használata igen egyszerű, semmilyen különösebb tudásra nincsen szükség ahhoz, hogy használni tudjuk.

 

A biztosítások közül talán a legrégebben a kockázati életbiztosítás található meg a piacon. Ez a biztosítás csak akkor fizet, ha a kockázati esemény bekövetkezik. Ilyen lehet egy haláleset, egy baleset. Amennyiben a futamidő lejár és az esemény nem következik be, úgy kifizetés nélkül megszűnik. Megtakarításra ez a biztosítás nem nyújt jó megoldást, hiszen itt a biztosítási védelem a fő szempont. Az elérési biztosítások, ahogy a nevéből is sejteni lehet, akkor fizet, ha a tartam végén az ügyfél életben van. Ha haláleset következik be, akkor sincsen veszve semmi, hiszen a kedvezményezett kapja meg az összeget. Ennél a biztosításnál hatalmas hozamra nem kell számítani, hiszen leginkább a befizetett díjajkat fizetik vissza és nagyon minimális a hozama.