lakástakarék

Ilyen akciók várhatóak a lakástakarékoknál!

A legtöbb lakástakarék a számlanyitási összeggel tud akciós alkalmakat teremteni, amelyek természetesen lakástakarékonként eltérő nagyságú kedvezmény nyújtását jelentik. A számlanyitási díjat azonban törvény szabályozza, amely 1 %-ban határozza meg azt. Sok helyen akár a számlanyitási díj felét is elengedik számunkra, de léteznek olyan megoldások is, amikor nem is hirdetnek meg akciót, de el tudják engedni a számlanyitási díjat.

Az aktuális akciók természetesen bármikor megtekinthetők. Az Aegon például 100% kedvezményt nyújt bizonyos feltételek megléte esetén. Aegon lakásbiztosítással kell rendelkeznie a szerződőnek, amely minimum évi 25 000 forint összegű, illetve választhatjuk azt is, hogy belépünk a nyugdíjpénztárba.  75 százalék kedvezményt már eleve kapnak az önkéntes nyugdíjpénztári tagok, ha az egyenlegük kiutaláskor minimum 200 000 Ft. Akik megadják a személyes adataikat azok 50 % kedvezményt kaphatnak.

Az OTP lakástakarék is többféle csomaggal csábítja az érdeklődőket. START U módozat esetén akár 100 % kedvezményt is elérhetünk, ha ügyféllé válunk és 120 napon belül megnyitjuk a takarék számlánkat. Egy havi betétetnek megfelelő összeget engednek el START U módozat esetén bizonyos feltételek megléte esetén. Szintén a START U módozatnál érhetünk el 50 százalékos megtakarítást, ha 6, 8 vagy akár 10 éves futamidőre is kötjük és nem csökkentjük a szerződéses összeget. Az Erste lakástakarék 1 havi betétnek megfelelő összeget tud szintén elengedni a 0159 módozatnál, ha szintén vállaljuk a 6 vagy 8, esetleg 10 éves futamidőt, itt sem szabad csökkenteni a szerződéses összeget.

Láthatjuk, hogy ahány takarék annyi féle kedvezmény vár ránk, így érdemes még szerződéskötés előtt alaposan áttekinteni az éppen aktuális kínálatot. Akkor is nézzük meg egy-egy takarék ajánlatát, ha éppen nincsen akció, hiszen lehet, hogy még így is olcsóbb megoldást kínálnak, mint az éppen akciót hirdető takarékok. Minden apróbetűs információt olvassunk el, ha szükséges kinyomtatva vigyünk haza egy szerződéstervezetet és alaposan tanulmányozzuk át lehetőségeinket.