iPhone töltő

Az iPhone töltő könnyen beszerezhető

A modern technológiának és persze a szakemberek tudásának hála megalkották a MagSafe energiaforrást. Ez az iPhone töltő intelligensen alkalmazkodik a körülményekhez. Ennek a tulajdonságának köszönhetően, optimálisan akár 15 W-os csúcsteljesítménnyel is tölthető a mobil.

A készüléknek átadott energia mennyisége minden esetben a hálózati adapter teljesítményfelvételétől, illetve a rendszer állapotától függ. Rendkívül fontos, hogy még azelőtt csatlakoztassa az áramforráshoz, mielőtt ráhelyezné a telefont. Ez azért lényeges, mert így könnyebben tudja ellenőrizni azt, hogy biztonságos-e a maximális teljesítmény leadás.

Az iPhone töltő MagSafe variációja egyezteti a maximális teljesítményt az USB PD kompatibilis hálózati adapterekkel. A kiegészítő dinamikusan optimalizálja a mobilnak átadott töltést. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy minden hálózati adapter eltérő névleges adatokra van hitelesítve, ami a töltésleadási mennyiséget és sebességet illeti. Az iPhone töltő néhány kattintással megrendelhető az internetes áruházakból.

A mobil tok rendkívül hasznos

Napjainkban a felhasználóknak lehetőségük van többféle kiegészítő közül választani. A mobil tok szín, kialakítás és anyag szerint is eltérő lehet. Az egyik legnépszerűbb verzió a rugalmas szilikon TPU. A közkedveltségét leginkább a jó ár/érték arányának és a remek felépítésének köszönheti.

A felhelyezése után a gombok és a csatlakozók teljesen szabadon maradnak, így a telefon akadálymentesen használható. Szorosan illeszkedik és jó fogást garantál. A kiváló ütésnyelő képességének hála, megfelelő védelmet nyújt leejtés esetén. A másik nagy kedvenc az oldalra nyíló mobil tok. Gyakran választják az emberek, hiszen teljes körű védelmet biztosít.

Akár a pénztárcát is helyettesítheti, mivel a belső részén zsebek találhatók. Egy mágneszár rögzíti a fedlapot, ezért nem történhet meg az a kellemetlenség, hogy véletlenül kinyílik. A kitámaszthatóságának köszönhetően kényelmes film vagy videó nézést tesz lehetővé. A mobil tok ezen kívül multifunkciós, ablakos, valamint univerzális változatban is jelen van a szaküzletek polcain.