fémhulladék átvétel

Akkor jó, ha korrekt a fémhulladék átvétel

A színesfémek kétségtelenül sokat érnek, még akkor is, ha nem annyira, mint például a nemesfémek, akárcsak az arany vagy épp az ezüst. A fémhulladék átvétel gyakran pontosan ezért ezeket a matériákat célozza meg. A kliensek számtalanszor keresik fel a hazai MÉH telephelyeket azért, mert szeretnének megválni a felgyűlt réztől vagy épp bronztól.

A Méhes Hulladékra maximálisan lehet számítani ekkor, ami a tatabányai és oroszlányi telepeken várja azokat, akik korrekt bánásmódra, reális árakra és magas minőségű szolgáltatásokra vágynak. A fémhulladék átvétel során a szakemberek különféle minőségi szinteket vesznek alapul, osztályozva a behozott anyagokat.

Ugye az adott színesfém ára nagymértékben függ annak a vastagságától és szennyezettségétől. Ha az eladásra szánt tárgy több anyagból áll, akkor csak az olcsóbb anyag árában van lehetőségük a munkatársaknak azt átvenni. A fémhulladék átvétel során erre mindig szükséges odafigyelni.

Természetesen, mivel itt a korrektség a cél a kollégák részéről, minden esetben felhívják erre a fontos tényre a figyelmet. Legtöbbször azt tanácsolják a klienseknek, hogy otthon bontsák szét az anyagokat és külön adják le mondjuk a rezet, vasat, alumíniumot, bronzos és egyéb fémeket. Ennek eredményeként lesz annyira megbízható, kliensorientált a fémhulladék átvétel.

Egyszerre környezetbarát és jövedelmező az akkumulátor felvásárlás

Gyakran azért térnek be egyesek a magyar MÉH telepekre, mert szeretnének megválni a nem működő, elavult akkumulátortól. Az akkumulátor felvásárlás a személygépkocsik, teherautók, ipari és mezőgazdasági járművek működésképtelen eszközéről szól.

Mivel veszélyes hulladéknak számít az akku, nem szabad, hogy a kommunális szeméttel egy helyre kerüljön. Környezetvédelmi okokra hivatkozva is egyértelmű, hogy a speciális, megfelelő helyen történő akkumulátor felvásárlás az ideális megoldás.

Számos magyarországi MÉH telep ezért is specializálódott az akkumulátor átvétel területére. Másfelől pedig egy értékes tartozékról van szó, hiszen egy több, mint 15 kilogrammos, hulladékká vált aksiból nagyjából 7 kilogramm félólmot és 3 kg műanyagot lehet kinyerni.