klíma

Ezeket tudják a legújabb klíma berendezések

Ha kíváncsi arra, hogy milyen újdonságokkal rendelkeznek a legújabb klíma típusok, akkor érdemes szétnéznie a cascadeklima.hu-hoz hasonló odalakon. A Cascade klimák a legújabb technológiák szerint készülnek és wifi vezérléssel is rendelkeznek. A kiváló minőségű termékek tartós alkatrészekből állnak és garanciát is vállalnak rá. Az alacsony zajszint, az egészséges levegőminőség miatt nagyon gyorsan sokak kedvence lett ez a klímaberendezés. A klimák ezen felül energiatakarékosak, így lakásokba és irodákba is gyakorta választják őket. Akik magas minőségű megbízható klímát keresnek azoknak érdemes a Cascade klímák mellett letenni a voksukat.

A Cascade garancia 2 évre szól, de 5 évre szóló teljes körű garanciát biztosítanak, ha a weboldalon regisztrálunk és elfogadjuk a feltételeket. A kiterjesztett garancia az oldalfali mono-split készülékekre, az oldalfali multi-split rendszerekre, a kazettás valamint légcsatornázható és a mennyezeti split berendezésekre szól. Mobilklímákra a kiterjesztett garancia nem vehető igénybe. Feltétel, hogy a megvásárolt klíma 60 napon belül kerüljön beszerelésre és a regisztrációt elvégezzük a honlapon. Az 5 év garanciába beleszámít a 2 év garancia, tehát összesen maximum 5 év garancia érvényesíthető a minőségi készülékekre.

 

Érdemes a weboldalra gyakorta visszalátogatni, hiszen sok esetben már akciós, csökkentett áron juthatunk hozzá a klimaberendezésekhez. A Fritotech Kft. által telepített berendezések esetében és a feltételek teljesítése esetén jár az akciós készülékekre is az 5 éves garancia. A készülékeken emellett évente két alkalommal el kell végeztetni a karbantartási munkálatokat és karbantartási jegyzőkönyvet szükséges vezetni. A szerelőtől minden esetben érvényesített jótállási jegyet kapnak az ügyfelek, amelyet meg kell őrizni. Gond esetén a készülékcsere megoldható, így 1 napot sem kell eltölteni klímaberendezés nélkül. A Cascadeklima webáruházában a multisplit klímák már 60 000 Forinttól elérhetők, míg a monosplit klímák 180 000 Forint környékén vásárolhatók meg. A webáruház munkatársai mindenben a vásárlók rendelkezésére állnak és minden kérdésre válaszolnak a megkeresések esetén.