Salma Hayek

Csinos nő Salma Hayek

Nagyon fontos, hogy a híres emberek miként viselkednek, milyen az alkatuk, hiszen nagyon sokan ideáloknak, követendő példáknak tartják őket. Salma Hayek meglehetősen sokat posztol a medence mellől, nem véletlenül. Egy korábbi interjúban a színésznő elmondta, hogy nagyon büszke a testére, amiért rengeteget tesz. Arra szeretné buzdítani az ötvenes nőket, hogy maradjanak csinosak és ezt mutassák is meg a világnak. Legutóbb a művésznő az A Gucci-ház című filmben szerepelt és nyilvánvalóan van ehhez illő fürdőruhája is.

Salma Hayek szépsége, alakja és újévi szokásai egyaránt irigylésre méltók. Már 2021 legelején is nyaralási posztot tett ki az Instagramjára és az idei évet is ugyanígy kezdte. A színésznő megosztott egy fotót, amin mélyen dekoltált nyakkivágású Saint Laurent leopárdmintás fürdőruhában, egy asztal mellett ül. A festői trópusi helyen éppen a kávéját fogyasztja. Mi is szeretnénk így kezdeni az évet, de sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. A tehetséges színésznő, Salma Hayek viszont nyugodtan megteheti.

A colore.hu hasznos olvasmányai

Igen érdekes cikkeket közöl ez az oldal, különböző témákban, amelyek segítenek helytállni a modern nőknek a kihívások előtt. Egyik érdekfeszítő témájú írás a colore.hu oldalon a verbális bántalmazásról szól. Célszerű elolvasni, hiszen a szenvedő alanyokban nem tudatosul a mérgező viselkedés, nem mindig tudják, hogy őket éppen bántalmazza valaki. Megkérdőjelezhetetlen a szavak ereje, a magasba emelhetnek, de akár a mélybe is taszíthatnak. Az ember agya nem tesz különbséget szóbeli és fizikai bántalmazás között.

A colore.hu cikke szerint, beépítjük az önértékelésünkbe a sértő szavakat, aminek hatására különféle klinikai kórképek is kialakulhatnak. A verbális bántalmazás szenvedői gyakran küzdenek szorongásos zavartól, depressziótól, ugyanakkor a túlzott önkritikában is megmutatkozhat az agresszió. A bántó szavak akkor fájnak legjobban, ha szándékosan kapjuk, erősebben megérint minket, ha akarattal pocskondiáznak. A colore.hu portál írásának elolvasása után talán hamarabb észrevesszük a verbális bántalmazást és teszünk ellene.