kép ragasztása falra

Csak okosan, amikor megtörténik a kép ragasztása falra

A ragasztás a rögzítés egy olyan átmeneti módja, amit régebben kevésbé lehetett alkalmazni, míg manapság már kimagasló hatékonysággal. A tudománynak hála sorra fedeztek fel a szakemberek olyan egyedi komponenseket, amik molekuláris szinten hoznak létre kötéseket az egyes anyagok között. A különféle építőanyagok, mint amilyenek a csempék és más burkolatok, már régóta így kerülnek felhelyezésre, de a kép ragasztása falra eddig inkább csavarozással, szegeléssel történt.

Az alapvetően mechanikai rögzítési módszerek mondhatni elég stabilak és biztosak. Ha valamilyen oknál fogva ugyanis kevésnek bizonyul 3-4 szeg beütése a falba, akkor rá lehet erősíteni még néhánnyal a kívánt eredmény eléréséért. Természetesen ennek megvannak azok a negatív következményei, hogy eltávolítás után jól látható nyom marad hátra. A kép ragasztása falra azonban teljesen másképpen mutat, ami egyedi látványt fog nyújtani. A gyengébb alapfelületeknél még az sem kizárt, hogy a nehezebb tárgy néhány meghatározó pontban való illesztése nem ad elég stabilitást. Kevesen szeretnének arra ébredni, hogy a kedvenc családi emlékük reggelre a padlón köt ki.

A sajátos formában történő kép ragasztása falra azért veszi elejét ennek, mert alapból nagyobb tapadási felületet biztosít. Nem csak néhány apró pontra fog esni a teher, hanem az eloszlik a fal egészének síkjában. Ezt megéri mindenképpen figyelembe venni, amikor megtörtáénik a kép ragasztása falra. A hun.sika.com weboldalon minden részletre fény derül és pontos útmutatást találunk a kívánt eredmény eléréséhez.