Trendi ruhák, amelyek inspirálnak a következő szezonra

A OneFashion Room összegyűjtött néhány olyan öltözködési ötletet az őszre, amelyekben kényelmesen érezheted magad, akár az irodában, akár ha otthonról dolgozol. Inspirálódj a következő javaslatokból és válaszd ki a megfelelőt számodra.

Ha Pedig néhány új elemmel, például egy pár hosszú csizmával vagy egy pár női bokacsizmával egészíti ki , könnyen átalakíthatja a ruhatárát.

Így az irodába való esetleges visszatérésre olyan ruhákkal készülhetünk fel, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy jól érezzük magunkat. A OneFashion Room összegyűjtött néhány olyan öltözködési ötletet az őszre, amelyekben kényelmesen érezheted magad, akár az irodában, akár ha otthonról dolgozol. Inspirálodj a következő javaslatokból és válaszd ki a megfelelőt számodra.

1-öltöny

Inspirálodj az aktuális trendekből, és állítsa össze kedvenc öltözékét: viseljen egy túlméretezett  inget egy rövidnadrággal és szalma kiegészítökkel. Őszre válassz  a legpraktikusabb darabok közül: tartsa meg a pólót de cserélje le a rövidnadrágot egy klasszikus farmerre, és adjon hozzá egy pár női bokacsizmát.

2-ik öltöny

Ha nem rajong a tengerparti nyaralásért, a meleg nyári napokat a parkban piknikezve töltheti barátaival. Vegyen fel egy lezser ruhát, egy rafiakalapot és egy pár szandált. A következő szezonban is maradj bohém és viseld ugyanazt a ruhát egy pár hosszú szárú csizmával.

3-ik öltöny

Tartsa meg kedvenc kiegészítőit a nyári ruhatárából, mivel azok az őszi ruhákhoz is viselhetők. A szalmatáska például könnyen hozzáadható egy irodai öltözékhez, elegáns megjelenést kölcsönöz. Egy másik kiegészítő amit ősszel is viselhetsz az lenne a kalap. Ősszel azt gondolhatod, hogy a napsugarak már nem olyan károsak, de tévedhetsz: a városi séta közben viseld a kedvenc kalapodat és védd magad még akkor is, ha a napsugarak nem olyan erősek.

4-ik öltöny

Idén ősszel válasszon olyan ruhadarabokból összeállított öltözéket, mint a bermuda rövidnadrág, maxiszoknya, vászonkabát, culottes nadrág  vagy vékony sál és adjon hozzá még egy elemet a melegség és a kényelem érdekében. Egy bőrdzseki, egy rövid trencs vagy egy kasmírpulóver lehet a megfelelő választás ehhez.

Kövesse tehát a fenti tanácsokat és minimális erőfeszítéssel állítson össze  ruhakombinációkat, tartsa meg kedvenc darabjait és válassza az Önnek legjobban megfelelő megjelenést. Fedezze fel az új 2020-as őszi kollekciót a OneFashionRoom-on.