Szolárium gép

Szolárium gép bérlés: most ilyen árakra számíthat

Ha valaha is elgondolkozott egy szolárium gép bérlésén, akkor azt ilyen árakon tehetné meg. A Hollandimpexnél már a szolárium bérlés is elérhető. Az egyszerű és gyors bérlés fix díj megfizetése mellett érhető el és a bevétel 100 százalékban a bérlőnél marad. A beüzemelés időpontjában kauciót kell fizetni, amelyet természetesen jóváírnak problémamentes üzemben tartás esetén. A bérelt szoláriumokra a Hollandimpex elővásárlási jogot is biztosít a bérlőknek, így a későbbiekben nem kell foglalkozni a szolárium gépek beszerzésével sem. Pár kattintással, nagyon gyorsan árajánlatot lehet kérni a bérlésekre vonatkozóan.

 

Az ország legnagyobb és igényes szolárium gépkölcsönzője a Hollandimpex. Itt új és használt szoláriumokat is lehet bérbe venni és az átadott szoláriumokra természetesen garanciát vállalnak. Egy 1200 négyzetméteres bemutatóteremben minden vásárló megtekintheti a szoláriumokat és itt ki is választhatja azt, amelyikre a legnagyobb szüksége van. Az Üllői úton megtalálható bemutatóterem nagyon könnyen. megközelíthető és a parkolás is biztosított. Sokakban felmerül a kérdés, hogy álló vagy fekvő szoláriumot érdemes-e beszerezni. A cég profi szakértői ebben is segítséget nyújtanak.

 

Fekvő szolárium esetén érdemes használt szoláriumot választani, hiszen sokkal jobb ár-érték arányban szerezhetők be. A használt szoláriumok teljes felújítás után kerülnek az új tulajdonosokhoz és új szoláriumcsövekkel szerelik fel. A gépekre garanciát vállalnak. Álló szolárium esetén azonban érdemesebb az újat beszerezni hiszen pontosan annyiba kerül mintha egy használt fekvő szoláriumot vásárolnánk meg. Az álló szoláriumok többféle színben is elérhetők, így maga a gép is dekorációként szolgálhat az üzlethelyiségben. A Solar Cabin álló szolárium igazán jó választás lehet. A gépeket egy több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező vég gyártja és a fejlesztésekkel folyamatosan foglalkoznak. A gépekre 12 hónap teljeskörű garanciát vállalnak. A lendületes és fiatalos dizájnos gépek magas csőszámmal és ellipszis alakú kialakítással rendelkeznek. A vibrációs tréner alaptartozéka és egyéb más dekorációs lehetőség is adott. A magas felszereltségű szoláriumokat megfizethető árakon kínálják.