Szálláshely egy órára, ahol számít a diszkréció

Igényes környezetben töltenéd a hirtelen felszabadult szabadidőt partnereddel? Fontosnak tartod, hogy a közös programot kényelmes helyszínen ejthessétek meg, ahol senki nem fog zavarni? Az élet hozhat olyan eseményeket, amikor a családi fészek nem bizonyul ideálisnak a hasonló elfoglaltságokra. Mit tehetünk ilyenkor? Legtöbbeknek elsőként a hotelek nyújtotta lehetőségek jutnak eszükbe, ám ezek nem feltétlenül megfelelőek akkor, ha csak rövid időt töltenénk a négy fal között. Ha próbáltál már egy kisebb szállodában egyezkedni a recepcióssal, hogy mindössze egyetlen órára van szükséged az egyébként jelentős összeget kóstáló szobára, akkor pontosan tudhatod, a helyzet nagyon kínos tud lenni.

Külföldön kevésbé ismertek azok a megoldások, melyek hazánkban a kedvező ár és a diszkréció miatt igencsak elterjedtnek számítanak. Az akár egyetlen órára is igénybe vehető apartmanok színvonalas környezetet teremtenek az intim együttléthez. A Búvóhely portál tapasztalatai is azt mutatják, hogy mind többen érdeklődnek az ilyen jellegű szolgáltatások iránt. Az elmúlt évtizedekkel összehasonlítva nem lettünk sokkal inkább hűtlenek, bár tény, hogy az internetes ismerkedés tágabb lehetőségeket kínál még az egyébként házasságban, párkapcsolatban élők számára. Ma már a tilosban járó nők részéről is elfogadott, ha kifejezetten ilyen célra kialakított apartmanban töltik a pajzán órákat.

Napjaink kínálatáról alapvetően elmondhatjuk, hogy abban mindenki megtalálhatja az igényeinek maximálisan megfelelő szállást. Mindegy, hogy mindössze egy óra erejéig használnák ki a diszkrét környezet nyújtotta szabadságot, vagy egy egész hétvége időtartamára szakadnánk ki mindennapjainkból, a fővárosban és ma már vidéki nagyvárosainkban is szép számmal megtalálható búvóhelyek ehhez ideális megoldásnak kínálkoznak.

 

Nem csak az internet egyszerű elérhetősége, de a nemek társadalmi szerepéről, a családról és a monogámiáról alkotott elképzeléseink változása is alátámasztja azt, hogy a búvóhelyek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Izgalmat kereső, a munka jelentette stresszből kiszakadni vágyó férfiak, unatkozó háziasszonyok vagy buja kalandokra vágyó nők egyaránt szívesen választják ezt a fajta lehetőséget ahhoz, hogy a megéltek biztosan a négy fal között maradjanak. Az igényes szerelmi fészkek segítenek akkor, ha van kivel, de még nincs hol.