Sokan ódzkodnak tőle, de nagyon megéri

Bár ez mindig is számított, a modern világban talán még sokkal fontosabb a megjelenés, mint eddig bármikor. Egyetlen megnyerő mosoly eldönthet egy üzleti tárgyalást, vagy megszerezheti nekünk álmaink munkáját.
Az emberek nagy többsége, ha csak tudat alatt is, elsősorban a szemünkbe nézve és a mosolyunk alapján ítél meg minket. Ez pedig azt jelenti, hogy a boldogulásunkhoz egyáltalán nem mindegy, milyen a fogazatunk, ha az egészség részét most nem is vesszük.
A fogszabályzás tehát, fontosabb. mint valaha. Tény, a fehérsége és látható ápoltsága is számít, de rendezett fogsor nélkül nincs tökéletes, megnyerő mosoly.
Tudom, hogy sokan pont a fogszabályzás alatti optikai romlás miatt aggódnak leginkább, hiszen a fogszabályzó viselése, sajnos, mind a mai napig válthat ki az emberekből negatív megnyilvánulásokat, de fontos tudni, hogy ez csak ideiglenes, a hatása viszont örökké tart!
A gyerek fogszabályzás, bár a lelki trauma veszélye itt is fent áll, jobb megoldás, mint a felnőttkori, hiszen a gyerekek között gyakoribb a fogszabályozó és a gyermeki fogazat még gyorsan és minimális kellemetlenséggel igazítható helyre.
Ráadásul ma már a gyerek fogszabályozás alkalmazásánál is lehet az úgynevezett láthatatlan módszert használni, ami pedig azt jelenti, hogy a lelki problémák legnagyobb részétől is megkímélhetjük utódainkat.