Pécset mindenképpen látni kell, ám ehhez egy nap kevés lesz!

Elérhetőségeink:

Web: https://szabadsagapartmanpecs.hu/
Telefon: 06-20-662-80-04

Talán Ön is látott már olyan utakat, mindenféle magazinokban, netán másutt, aminek keretében egyetlen nap alatt meg lehet fordulni egy nagyvárosban, s ott megnézni ezt-azt (netán árubemutatón is részt lehet venni közben), aztán uzsgyi haza! Nos, ennek nem sok értelme van, lássuk be! Ahhoz például, hogy Pécset megnézzük, kelleni fog egy olyan szálláshely is, mint például a Szabadság Apartman, ahol a vendég akár heteket is el tud lenni, ha szeretne.

Hogy erre a fenti szálláshely megfelelő tud lenni, arra már csak a hely teljesen felszerelt konyhája is lehetőséget teremt. A vendégnek módjában áll sütni-főzni, hiszen az ehhez szükséges dolgok (tálak, edények, evőeszközök) mind rendelkezésre állnak. Egyetlen nagyobb szoba várja a kikapcsolódni vágyókat, ahol egy kényelmes franciaágy és egy kinyitható kanapé szolgál fekhelyül; utóbbi leginkább gyermek számára lehet ideális.

A fürdőszobában kád található, a mellékhelyiség pedig külön van a fürdőtől. Az apartman amúgy a hatos számú főút mellett található, rögvest, így aki Budapest irányából érkezik meg Pécsre autóval, annak nem is kell kitérőt tennie, hogy a szálláshoz tudjon érni.

S mivel az ingatlan a belvárosban van, aki gyalog szeretne bejutni a történelmi belvárosba, az a Szabadságnál jobb helyet nem is kereshetne magának! Már csak az árazás miatt sem, ugyanis a szálláshely nagyon jó áron vehető igénybe. Küldjön e-mailt vagy telefonáljon, ha úgy döntött, hogy a Szabadságot választja, amennyiben Pécsre érkezik!