dd step csizma

Nem ázik át a DD Step csizma

Weboldalunkon a szülők különböző téli lábbelikből válogathatnak. A kényelmes béléssel ellátott DD Step csizma extra melegen tartja a lábakat, így ideális a hóban és az igazán hideg környezetben való tartós viseléshez. Sok szülőnek, ha a gyermek előző évi hideg időjárásra szánt csizmája túl kicsi, új párat kell vásárolnia.

Ilyenkor nemcsak a dizájnra és a színkombinációra, hanem a kényelemre is figyelni kell. A komfort mellett, nem szabad figyelmen kívül hagyni az olyan tulajdonságokat sem, mint például a DD Step csizma vízállósága.

A vízálló csizma ugyanis szárazon tartja a lábat a hóesésben és a szitáló esőben is. Annak érdekében, hogy gyermeke lába meleg és száraz legyen, keressen olyan lábbelit, ami belső béléssel és szoros varrásokkal rendelkezik. Néhány téli gyerek csizmának szintetikus külső rétege van, ami bőrnek tűnhet.

Az ilyen párok egy bizonyos határig elviselik a nedvességet, de később az beszivárog a belsejükbe, így a gyermek lába vizes lesz és ez kényelmetlenséget okoz. A DD Step csizma felszíne minőségi bőrből készül és több szezonon át tart.