női sportcipő

Mivel hordjuk a női sportcipőt?

Szereted követni a divatirányzatokat? Szereted, ha a szekrényedben mindig van valami, ami divatos? Akkor a ruhatáradból az ikonikus női sportcipő nem hiányozhat.

Legfőbb előnye a kényelem, illetve az időtlen és eredeti dizájn. Egy ideje ezt a lábbelit már nemcsak a sportos stílussal azonosítják, hanem számos streetwear divatirányzathoz is illik. Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy az év bármelyik szakában viselhessük. A zárt felsőnek köszönhetően megvédi a lábat a hidegtől. A női sportcipőt mindenki szereti, mert rengeteg módon lehet kombinálni. A színek elérhetősége és a modellek változatos kialakítása lehetővé teszi, hogy kísérletezzünk, új és egyedi stílusokat hozva létre, amelyek mellett senki sem mehet el közömbösen.

A sportcipők remekül passzolnak leggingshez és pólóhoz. Jól mutatnak lyukacsos, skinny vagy magasabb derekú farmerrel. Ha szereted a merész divatot, akkor bátran párosíthatod vasalt nadrággal vagy elegáns kosztümmel. Trendi megoldás, ha a női sportcipőt farmerdzsekivel párosítod, így tökéletes outfitet kapsz, például egy baráti találkozóra.