fa hatású burkolat

Mitől lesz különleges és természetes hatású egy terasz?

A hagyományos burkolatokkal ellentétben egy faburkolatú terasz különleges lehet. A terasz természetességét a fa adhatja meg, vagy egy fa hatású burkolat.  A modern terasz teljesen szakít a már hagyományosnak mondható burkolatokkal és nem csak megjelenésében, hanem kezelhetőségében is. Ez az alaposan átgondolt és kidolgozott rendszer már számtalan kiegészítővel érhető el, így különleges igényeket is kielégít.

Tökéletes megoldást nyújt teraszokra falburkolatoknak, kerítéshez. Mivel a WPC Deck burkolat Európában kerül legyártásra, így a termékek szállítási határideje sem túl hosszú, így azok is megrendelhetik, akiknek sürgős lenne a burkolat lerakása. Ezt a burkolatot kimondottan otthoni használatra tervezték, hiszen egy irodai burkolatnak teljesen más a kialakítása.

A modern gyártástechnológia segítségével a felület gondtalanul és igen könnyedén tisztán tartható, amely szintén a mai kor igényeinek megfelelő. A teraszburkolatokat többféle színben is meg lehet rendelni, így a már meglévő design-hoz igazítható a burkolat színe is. Ezeket a rendszereket egy már meglévő burkolatra is lehet telepíteni, így semmilyen kosszal nem jár ennek lerakása. Az egyszerű összeállíthatóság miatt szakember segítségét nem is szükséges igénybe venni. Komplett teraszrendszerre és csak burkolatra is lehet árajánlatot kérni, így nagyon gyorsan ki lehet kalkulálni, hogy melyik megoldást fogjuk majd választani. A burkolatot fagymentes zúzottkő feltöltéssel kialakított felületeken, beton alapfelületen és lapostető felületen is le lehet fektetni.

A faburkolatok a természetes hatást keltik mindenkiben, olyannyira, hogy az ember úgy érzi a természet kellős közepén tölti szabadidejét a saját teraszán. Nagycsaládosoknak is bátran ajánljuk, hiszen nagyon strapabíró felületek, így még a gyerekek által okozott kicsiny károknak is tökéletesen ellenáll.

A tisztíthatósága nagyon egyszerű és semmiféle extra tisztítószer meglétét nem igényli a takarítási folyamat. Nem szükséges gyakran takarítani, de ha esős idő van, akkor érdemes a felületéről a vizet feltörölni. Érdemes már az építkezés tervezése során ezzel a burkolattal számolni, ha hosszú távon gondolkodunk, hiszen több éven keresztül mentesülünk az újabb burkolat letételtől.