Miért választják oly sokan a hyaluronsavas feltöltést?

  1. Azonnali eredmények: A hyaluronsavas ráncfeltöltés azonnali hatást biztosít, ami különösen vonzó azok számára, akik gyorsan szeretnének látványos változást elérni.
  2. Minimálisan invazív: Az eljárás nem igényel sebészeti beavatkozást, ami jelentősen csökkenti a felépülési időt és a komplikációk kockázatát.
  3. Természetes hatás: A hyaluronsav természetes anyag, amely a szervezetünkben is megtalálható, így a kezelések eredményei természetesnek tűnnek és kevésbé valószínű, hogy allergiás reakciót váltanak ki.
  4. Hosszú távú eredmények: Bár a hyaluronsavas feltöltés nem állandó, a hatása általában 6-12 hónapig tart, és ismételt kezelésekkel fenntartható.
  5. Sokoldalúság: A hyaluronsavas feltöltés nemcsak ráncok kezelésére alkalmas, hanem az arcvonások kontúrozására, az ajkak volumenének növelésére, és a bőr általános hidratálására is.

 

A hyaluronsavas ráncfeltöltés előnyei

  1. Biztonság: A hyaluronsav biokompatibilis, így minimális a kockázata az allergiás reakcióknak vagy más nem kívánt mellékhatásoknak.
  2. Gyors felépülés: A hyaluronsavas ráncfeltöltés után csak minimális duzzanat és bőrpír tapasztalható, amely általában néhány napon belül eltűnik.
  3. Testreszabhatóság: A hyaluronsavas ráncfeltöltés teljes mértékben testreszabható az egyéni igények és a bőr állapota alapján. Az orvos pontosan meghatározza, hogy mennyi hyaluronsavat és hova kell beadni a kívánt eredmény elérése érdekében.
  4. Nem igényel hosszú távú elkötelezettséget: Mivel a hyaluronsavas feltöltés hatása idővel elhalványul, a páciensek szabadon dönthetnek arról, hogy megismétlik-e a kezelést, vagy más megoldást választanak.