Menj biztosra az évfordulón: ezüst fülbevaló, a jolly joker meglepetés!

A férfi lélek sokban különbözik a nőitől: mások az igényei, a prioritások, eltérő ingerekre reagál. Így számukra nem egyértelmű, ami egy nőnek az; nem vesznek észre minden apró változást. Érthető, hogy többségük inkább mellőzné az évfordulók ünneplését, hiszen nem megfelelő ajándék választásakor könnyen a “FIGYELMETLEN” címkével lesz megbélyegezve. Ezt megelőzvén szeretnénk a következő sorokkal segíteni a kétségbeesés küszöbén álló férfiakat, férjeket! Már csak pár nap az évfordulóig, de semmi ötlet? Nem tudod, mivel, de szeretnél örömet okozni? Nézz körül az Ékszerakció oldalán! Mi a biztos sikerre voksolunk: Ezüst fülbevaló!

Az alkalom jelentősége

Az évforduló minden pár életében fontos dátum. Ez a közös élet kezdete, ami gyökeresen megváltoztatja az addigi létformát. Talán a nőknek egyszerűbb érzelmeiket kifejezni, az esemény súlyát a férfiak éppúgy érzik. Egymás megajándékozása hordozzon őszinte tartalmat!

A hölgyek örülnek virágnak, bonbonnak (bár lelkiismeretfurdalás közepette) is, de a legtalálóbb választás az ékszer! A mi ajánlatunk az ezüst fülbevaló. Vizsgáljuk meg, miért is!

Gyűrű helyett!

A gyűrű többletjelentést hordoz. Mikor még nem gondolkoztok az eljegyzésen, könnyen félreértéshez vezethet a legegyszerűbb karikagyűrű odaajándékozása is. A “Nem úgy gondoltam azt a gyűrűt…!” magyarázkodás csak rontja a helyzetet. Egy pár ezüst fülbevalóval kivédhetjük ezt a kellemetlen szituációt.

Nem kell a méret miatt aggódni! A stílus viszont fontos!

Az említett gyűrű, de a nyaklánc, karkötő esetén is fontos a megfelelő méret kiválasztása. Elcsenhetjük párunk egy ékszerét méretvételhez, de, főleg egy kapcsolat elején, rizikós megoldás. Fülbevaló esetén ezzel nem kell foglalkoznunk. Elegendő egy pillantást vetni a meglévő darabokra, hogy elkerüljük a duplikációt, valamint a helyes stílus kiválasztása érdekében. Viszont, ha előtte csak arany ékszert hordott a hölgy, akármennyire is szépek az ezüst fülbevalók, tartsuk magunkat párunk trendjéhez! Az Ékszerakció kínálatában arany ékszerek között is kedvünkre válogathatunk.

A legpraktikusabb

Az ezüst fülbevaló a legkényelmesebb és -praktikusabb ékszer: Olyan helyen hordjuk, ahol a legkisebb a sérülésveszély, mégis mindenki látja. Az alacsony fajsúlyból adódóan viselője is megfeledkezhet a jelenlétéről. Ezüst fülbevalót se este fürdés előtt, se alváshoz nem kell kivenni általában. Természetesen a nagyobb felületű, kővel díszített, különleges darabok kivételek.

A választott hölgynek, bármikor a tükörbe néz, eszébe jut párja, akitől kapta azt.

Ezt nem takarja el se a garbó nyaka, se a kardigán ujja.

Az online meetingek korában különösen hálás kiegészítő, mely egyszerűségével finom eleganciát kölcsönöz viselőjének még az otthoni háttér ellenére is.

Ezüstös csillogás

Az ezüst ékszerek különleges, fiatalos csillogást kölcsönöznek a bőrnek. A sápadtabb bőrszínnel rendelkező hölgyeknek kifejezetten ajánlott az arannyal szemben, ami a sötétebb tónusú bőrszínnel harmonizál. Fontos erre figyelni: a nem megfelelő ajándék könnyen vitát indíthat el.
Mivel a fülbevalókat az arc mellett viselik, a ráeső fény előnyösen világítja meg azt, természetes ragyogást biztosítva számára. Egy fehér kristállyal, vagy igazgyönggyel ékesített darab esetén ez a hatás még kifejezőbb.

Pénztárcakímélő

Bár a csillagokat is megígérik a férfiak a párjuknak, ajándék vásárlásakor szorítani kezd a skótszoknya. Ezt a hölgyek többsége nem bánja: egy takarékos, megfontolt férfi mellett nagyobb biztonságban érzik magukat. Az ezüst fülbevaló bankkártyakímélő, mégis értékes, látványos ajándék. A weboldalak, így az Ékszerakció is, kínálatában hordozza a szerényebb és magasabb költségvetésű ezüst fülbevalókat is.

Kő kövön

Ha mégis növelni szeretnénk értékét, ezoterikus érdeklődés esetén különösképp, válasszunk a csillagjegynek megfelelőt ásvánnyal, kővel díszített darabot! Ha erre nincs igény, akkor a ruhatár szemrevételezése után a leggyakrabban előforduló színnek megfelelő kővel díszített fülbevalót vásároljuk meg!

Az ezüst fülbevaló titka egyszerűségében rejlik, mellyel egyértelműen kifejezhetik a férfiak is érzéseiket különösebb magyarázkodás nélkül.