A magyar gazdaság egyik motorja a bulinegyed

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a bulinegyed bizony a magyar gazdaság egyik igen erős motorja, mozgatórugója. Egy éjszaka alatt hatalmas bevételre tesznek szert a kocsma és bulizóhely tulajdonosok. Itt minden megtalálható egy helyen, amely a felhőtlen kikapcsolódást jelenti zömében a diáktársadalomnak. A Pub Crawl Budapest idén is szervez izgalmas kocsmatúrákat, de a weboldalon még számtalan hasznos információt is találhatsz a negyeddel és annak működésével kapcsolatban.

 

Ez egy baráti közösség, ahol vidéki és külföldi érdeklődőknek szerveznek kocsmatúrákat, természetesen a bulinegyedbe. A helyi szokásokat és az italokat együtt ismerik meg a csapat tagjai, akik egy este erejéig igazán jó barátokká is válhatnak. Budapest egyik jellegzetessége a romkocsma túra, amely tényleg nagyon sok külföldit vonz. Szinte egész nyáron keresztül tartanak az éjszakai mulatozások, amelyek nem csak hétvégén elérhetők, hanem a hét többi napján is. Ma már kézműves sör túrák, romkocsmatúrák, borkostolók és még számtalan egyéb program elérhető. Mindenki olyan túrán vesz részt a budapesti bulinegyedben amilyenen csak szeretne.

Ezekre a túrákra érdemes a vidéki barátokat is meghívni egy laza hétvégére. Ha éppen vidéken jársz főiskolára vagy egyetemre, akkor gondolj ismerőseidre és csapatostul induljatok neki a budapesti bulinegyed szórakozóhelyeinek. A bulinegyedben ezen felül nagy sikere van a legény és leánybúcsúknak is, hiszen máshol talán nem is tombolhatná ki magát jobban egy-egy nagyobb baráti társaság. Az oldalt már a Tripadvisoron is értékelték, hiszen a külföldiek többsége is ezt az oldalt keresi fel legelőször, amikor a budapesti szórakozási lehetőségekre kíváncsi. Csatlakozz Te is a többséghez és bulizzátok át a nyári éjszakákat közösen. A felhőtlen szórakozásnak 2018-ban majdnem vége szakadt, hiszen népszavazás keretében a helyi lakóközösség szavazhatott arra, hogy maradjon-e a bulinegyed vagy korlátozzák a nyitvatartását. A fiatalok nagy szerencséjére a negyed megmarad és még ma is régi fényében tündököl. Semmilyen változásra nem kell számítani 2018-ban.

Érdemes az All Night Crash túráihoz is csatlakozni, hiszen több helyszínen is megállnak egy éjszaka folyamán. A legtöbb helyen háromnegyed óránál tovább nem nagyon fogsz időzni, erre már most készülj fel lélekben. Viszont minden egyes helyen üdvözlőitallal várnak és a csapat tagjainak 40 percen keresztül lehetőségük van teljesen ingyen a prémium italok fogyasztására is. Csatlakozz te is a társasághoz, hiszen ha vágysz egy őrült éjszakára, akkor csak ez a csapat tud neked ebben segíteni. Bújj bele Te is az egyenpólóba és vesd bele magad a belvárosi éjszakai forgatagba. Őrületes helyszínek, őrületes programok és különleges italok várnak rád. Hogy kibírd az éjszakát és emlékezz is néhány helyszínre érdemes talán mindenhol csak egy italt fogyasztanod. A csapat segítségével felejthetetlen élményben lesz részed, részetek.