állványzat

Könnyen szerelhető állványzat

Amikor építkezünk, akkor előbb-utóbb számolnunk kell azzal, hogy muszáj elemelkednünk a földfelszíntől és esetenként több méter magasságban folytatni tovább a munkát. Legyen az falépítés, vakolás, homlokzat kiképzés, díszítés vagy felújítás az biztosan nem fog menni stabil állványzat nélkül.

Bár úgy tartják, hogy a jó ács még néhány percig a levegőben is képes megállni, a valóság ennél sokkal inkább a fizika törvényeire szorítkozik. Szerencsére nem kell ezekről lemondanunk, hiszen a modern megoldások világában már rendelkezésre áll olyan minőségi állványzat, ami maximálisan kiszolgálja az aktuális elvárásokat. Ezek a stabil rendszerek azon túl, hogy kiállják az idők próbáját és a terhelhetőségük magas, még könnyen is összeilleszthetők. A szállításuk sem okozhat problémát, ha a megfelelő terméktípusból választunk.

A peri.hu weboldalon többféle állványzat érhető el többek között, amik nem hiányozhatnak az építési területekről. A tervezők minden részletre odafigyeltek, ezért olyan szerkezeteket hoztak létre, amik egyszerűen szerelhetők és a bővítésük sem okoz nehézséget. Mindezek mellett remekül illeszkednek az adott környezetekbe. Mivel csak minimális szerszámigénnyel rendelkezik az állványzat a felállítása során, ezért nincs szükség magas szakképzettségre és gyakorlatra a kivitelezéshez.

A kis súlyból adódóan felesleges megterhelés nélkül lehet dolgozni vele. A PERI UP Easy egy olyan acél elemekből álló homlokzati állványzat, amelyik a PERI UP Flex elemivel is kombinálható az egyszerűség érdekében. A remek befektetés gyorsan visszahozza az árát.