tapadásmentes serpenyő

Könnyebbé teszi a főzést a tapadásmentes serpenyő

Az odaégett ételek és a makacs súrolás a múlté. A modern tapadásmentes serpenyő mindenki igényeit kielégíti, aki a konyhában mindennél többre értékeli a kényelmet.

Egyes termékek innovatív kerámia bevonattal rendelkeznek, ami lehetővé teszi az egészséges főzést alacsonyabb hőmérsékleten, minimális zsiradék felhasználásával. A népszerű teflonnal ellentétben, a természetes kerámiával megerősített bevonat nem bocsát ki mérgező vegyületeket. A tapadásmentes serpenyőnek rengeteg előnye van, de nem mentes a hátrányoktól sem. Az egyik legnagyobb hátrányuk, hogy könnyen karcolódnak, ezért speciális konyhai kiegészítőkre, például fából készültekre van szükség. Nem szeretik a fémet, így a fémkanállal vagy -villával való keverés nem jöhet szóba.

A karcos tapadásmentes serpenyő sajnos nem alkalmas a további használatra, mivel a sütés során káros vegyületek kerülhetnek az ételbe. Mindezt szem előtt kell tartani, amikor ilyen konyhai felszerelés vásárlása mellett döntünk. Azonban, ha rendeltetésszerűen és megfelelő gondossággal használjuk, biztosan nagyon sokáig kitart.