Gumicsizma, gyerek csizma, gyerek felső, gyerek pulóver, gyerek harisnyanadrág – itt az őszi divat!

Itt az ősz, így nem csak a sulira, hanem az esős időszakra is érdemes felkészülni! A Tchibo webshop heti ajánlatában gumicsizmák, gyerekruhák között böngésztünk.

Természetesen a lábak szárazon tartásáról sem feledkezhetünk meg, ehhez a négy színben elérhető gumicsizmák közül válogathatunk! A meleg plüssbélésselés kiegészítő talpbetéttel ellátott csizmákban kivehető fedőtalp, és a méretre igazításra szolgáló kiegészítő talpbetétis található, így mindig kellemes és kényelmes viseletet biztosítanak. Felül a bőség állítására szolgáló húzózsinórt alul pedig csúszásgátló, profilozott járótalpattalálunk, ráadásul fényvisszaverő elemeket is elhelyeztek rajta a csizmaszáron és a sarokrészen, így gondoskodva a jó láthatóságrólaz esti szürkületben is. A könnyű levétel érdekében egy hurok is található rajta, így bármelyik minta mellett döntsünk is, biztosan praktikus megoldással járulunk hozzá az önfeledt őszi játékhoz! További gyerek csizma kínálat itt.

A vízálló külső rétegek mellettaz is nagyon fontos, hogy az alsóruhákis hozzájáruljanak a kellemes meleghez és a kényelemhez. A gyerek mikropolár felsők puha, meleg anyagukkal éppen ebben segítenek: a kétféle mintával kapható, állógalléros darabokonelöl állvédős cipzártalálható, így biztos nem törhet be a hideg, akkor sem, ha nem alsóruhaként, hanem az enyhébb, csapadékmentes napokon magukban hordják őket a gyerekek. Így olyankor is biztosíthatjuk a kellemes melegséget, amikor alapvetően a kevesebb ruha is elég lehet a kinti játék kiélvezéséhez! A teljes gyerek pulóver kínálat itt található.

A mikropolár felsőhöz hasonlóan a mintás harisnyanadrágok is többféle módon felhasználhatók – alsóruhaként is megállják a helyüket, de vidám mintájuknak köszönhetően akkor is jó megoldást jelentenek, amikor előkerülnek a lábak az esőnadrágokból! A rózsaszínes, unikornisos, és a kékes, dínós mintázatú darabok három darabos szettekben kaphatók a heti ajánlatban! Az elasztánnal megerősített derékrész mellett a belül puha frottírral bélelt talprészek gondoskodnak a kényelemről, miközben a megerősített orrhegyek és sarkokazt biztosítják, hogy a harisnyák a lehető legtartósabbak legyenek! A biopamuttalkészült darabok igazán bőrbarát, kellemes és puha megoldást jelentenek, amit nem csak a minták, hanem a puhaságuk miatt is biztos imádni fognak a gyerekek!

A különféle kiegészítőkis bőséges választékban találhatók meg a kínálatban: a rózsaszín színváltós esernyő a kisebb, a fekete alapon mintás színváltós esernyő pedig a nagyobb lányok nagy kedvence lehet, hiszen az eső hatásáramindkettőnek megváltozik a színe! A rózsaszín, unikornisokkal díszített esernyő esetén a felhőkön átívelő szivárvány, a fekete alapon fehér mintás darabnál pedig a fehér szívek és csillagok színe változik meg szinte varázsütésre! Mindkét esernyő szélbiztos kialakítású(vagyis ha a nagy szélben kifordulna, akkor könnyedén visszahatható eredeti állapotába), és stabil alumíniummerevítőkkelrendelkezik. A fekete darab ráadásul gombbal nyitható, és a műanyag markolaton hordozózsinóris található rajta, emellett pedig egy tárolótasak isjár hozzá!

Ez a sötétkék gyerek esőnadrág lehetővé teszi, hogy a gyerekek akkor is önfeledten játsszanak a zord őszi időben, ha már kinőttek a kantáros nadrágos időszakból! Egyszerűen felvehető,a rugalmas derékrész és a nadrágszárvégek kialakítása miatt akár másik nadrágra is ráhúzható.Környezetbarát ecorepel® impregnálásának köszönhetően szennyeződéstaszító,így az önfeledt kerti játék nyomai sem okoznak nehéz perceket az édesanyáknak. A taftbéléses esőnadrág az anyagának és a lezárt varrásainak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző.A ruhánnévvel ellátható mezőis található, nehogy a kicsik véletlenül elcseréljék az óvodában, iskolában!