Fotókidolgozás: 5+1 személyes ajándéktipp

Fotókidolgozás, fényképes ajándéktárgyak, bögrék, párnák, egyedi naptárak – a korábbi közös élmények és a hétköznapok találkozása.

Az ajándékozás és a tökéletes ajándék megtalálása, legyen szó egy kisebb vagy egy nagyobb ünnepségről, komoly fejtörést okozhat számunkra. Főleg akkor, ha már ellőttük az évek során minden ötletünket. Az alábbi tippjeinkkel abban igyekszünk segíteni, hogyan válassz hasznos, de mégis személyes ajándékot barátaidnak, szeretteidnek, méghozzá a fotókidolgozás lehetőségével.

#1. Saját fotók fényképek vagy vászonképek formájában

Ha az ajándékozott közel áll hozzád, például a kedvesedről vagy szüleidről van szó, akkor bizonyára ismered, hogy mely fotók nyerték el igazán a tetszésüket a legutóbbi nyaralásról vagy családi eseményről. És ami még szintén fontos, ismered az otthonukat/otthonotokat, így tudod, hogy milyen képkeret passzol a berendezéshez színben, stílusban és méretben leginkább.

Ha szeretnéd még különlegesebb formában megajándékozni szeretteidet kedvenc fotóikkal, akkor próbáld ki a vászonkép készítést! Igazán stílusos lakberendezési kiegészítő, amely az utóbbi években kifejezetten népszerűvé vált.

#2. Készíttess egyedi pólót saját fotóból!

Az egyedileg készíttetett póló nemcsak cégek számára egy remek megoldás a munkavállalók megajándékozására, hanem bárki másnak is. A családi vagy közös fotókon túl a póló nyomtatás bármilyen mintával, képpel kérhető. Ráadásul a pólók színeiben is igen változatosak már. Ha tudjuk, hogy mi az ajándékozott kedvenc sportcsapata, vagy mi a kedvenc filmje, biztosan örülni fog egy ikonikus darabnak. A fotókidolgozás ma már olyan minőségben történik és a nyomtató berendezések is magas minőséget képviselnek, hogy biztosan nem fogunk csalódni a nyomtatás minőségében.

#3. Közös emlékbögre

Szeretnéd megajándékozni a legjobb barátodat vagy barátnődet? Olyan ajándékot keresel, ami mindkettőtöknek emlékezetes és szívesen gondoltok rá vissza? A kész ajándékok között nagyon nehéz ilyet találni, ami egyértelműen a barátságotokat írja le. Az egyedi fotókidolgozás azonban pont erre ad kitűnő megoldást. A bögre nyomtatás során választhatsz egy vagy kétoldalas nyomtatást is, így egy közös fotó vagy motívum mellett akár a kedvenc idézetetek is megjelenhet rajta.

#4. Egyedi díszpárnát minden kanapéra!

A tökéletes lakberendezési kiegészítők kiválasztása otthonunkba sokszor nem könnyű feladat, mert az elérhető kínálat korlátozhat minket. Egyedi díszpárna nyomtatás azonban megoldást jelenthet, hiszen bármilyen mintát választhatunk, akár különböző színekben is, ahogy nekünk tetszik. Ajándékba is remek választás, ha tudjuk, hogy az ajándékozott kifejezetten keres egy mintát már régóta, de nem találja. Emellett gyerekszobába is igazán örömteli ajándék lehet az aktuális kedvenc szuperhősökről vagy meseszereplőkről.

#5. Jöhet egy új falióra a konyhába?

Ha egy igazi konyhatündért szeretnénk megajándékozni, aki szívesen tölt el időt a konyhában, ráadásul nem is keveset, akkor számára remek választás egy egyedi falióra. Ez lehet saját családi fotóból, de akár egy színeiben és stílusában passzoló konyhai hangulatképből is. Természetesen a lakás többi helyiségébe is remek ajándék lehet.

+1 Ajándékötlet: Új naptárt minden évben!

Különösen nagyszülők számára nagyon kedves ajándék egy személyes naptár, amely tele van jobbnál jobb családi fotókkal. Hiszen az unokák mindig büszkeséggel és rengeteg szeretettel töltik el őket, egész évben szívesen látják a falon vagy az asztalon kedvenc képeiket. Ha rendelkezésünkre áll elegendő kép, érdemes az évszakoknak megfelelően összepárosítani a fotókat az egyes hónapokkal.

 

A fentieken túl biztosan neked is van még ötleted, hogy milyen formában lehetne kedvenc fotóitokat előhívatni. De reméljük, hogy válogatásunk is a segítségedre lesz!