Ezt kell tudnod az Újhold fázisáról – szerelmi jóslat Neked!

Akár elismerjük, akár nem: a bolygók mozgása, csillagok állása hatással van életünkre. Legkézenfekvőbb bizonyíték erre az apály-dagály jelensége. Miért gondoljuk, hogy az óceánok víztömegét megmozgatni képes hatásokkal szemben mi rezisztensek vagyunk? A természet erői ellen nem védekezni, hanem együttműködni érdemes.

Bolygónk hűséges társa a Hold

Kötött keringési  ideje miatt mindig ugyanazt az oldalát mutatja felénk. De 29 naponként váltakozva, mindig meghatározott részleteket enged láttatni magából. Ezek a holdfázisok, melyek tájékoztatnak bennünket a Nap-Hold-Föld viszonyáról, melyek az évezredek alatt megtanították az erre fogékonyaknak, milyen hatások érvényesülnek ilyenkor.

A Hold fázisai közül az Újhold a legtitokzatosabb!

Ilyenkor a Nap által nem megvilágított félteke néz felénk, amit mi nem is látunk.  Az Újhold a megújulás, újrakezdés, újjászületés időszaka, aminek statisztikailag is kimutatható hatásai vannak: újholdkor több sikeres kapcsolat, kezdeményezés, vállalkozás születik.

Ilyenkor a Nap-Hold-Föld egy tengelyen vannak, így a 2 égitest gravitációs hatása összeadódva érzékelhető a Földön, aminek egyik megnyilvánulási formája az ár-apály jelenség. Ilyen erejű energiáramlások az ember szellemi és fizikai testét is megtalálják.

A kapcsolat ereje

Két ember közötti kapcsolatot, kötődést fizikailag kézfogással, hivatalosan pedig dokumentumokkal tudunk igazolni. Az energetikai összekapcsolódás is jelen van, ha ezt ma szemünk még nem is érzékeli. Ez a láthatatlan kötelék is energia, vagyis kihat rá az égitestek energiája.

Egy párkapcsolatnak megvannak a bizonyos mérföldkövei: első randevú, csók, bemutatkozás a szülőknek, összeköltözés, eljegyzés, gyermekvállalás…  A közös élet közös döntéseket kíván. A tartós együttmaradás feltétele a folyamatos, nyílt kommunikáció. Az Újhold segíthet abban, hogy ez az információáramlás őszinte és gördülékeny legyen.

Időzítsük a legproblémásabb kérdések megvitatását Újhold időszakára! Ilyenkor kezdeményezőbbek, motiváltabbak, nyitottabbak vagyunk, s ebből adódóan befogadóbbak is. Érzéseinknek bátrabban adunk hangot, mellyel elkerültejük a pontatlan megfogalmazásból adódó félreértéseket. A közös élet következő lépését szerencsés az Újhold idejében megtenni, mert annak pozitív hatása hozzájárul a lépés sikeréhez.

Legyen szó régóta tervezett lakásvétel folyamatainak elindításáról, egy közös életmódváltás kezdetéről, gyermekvállalásról,… Ha sikert szeretnénk elérni, akkor az Újhold fázisában van itt az ideje!

A tisztulás időszaka

Hozzáértők szerint a megújulás része a méregtelenítés is. Érdemes ilyenkor elővenni a szőnyeg alá rejtett kérdéseket párunkkal kapcsolatban. Alkalmas idő ez a nézeteltérések tisztázására; új konszenzusok létesítésére. A könnyedebb energiaáramlás révén az érzelmeink is eredményesen érnek el a másikhoz. Ahogy kiadjuk az addig elnyomott gondolatokat, úgy válunk mi magunk is befogadóbbá párunk érzései, gondolatai iránt. Bárminemű harag generálódna, az hamar el fog szállni. Az Újhold esélyt ad, hogy tiszta lappal haladhassunk tovább a közös úton.

Sajnos ezzel párhuzamosan könnyebben végződhet szakítással is a vitatkozás. Ez azért ne bánjuk, mert előbb vagy utóbb bekövetkezett volna. Újholdkor viszont könnyebb az elengedés, így kevésbé fogunk sérülni. S ha el is válnak útjaitok, azt egymást tisztelve sikerül kivitelezni. A folytatás miatt sem érdemes aggódni! Hozzáértő jósok, mint az EZO TV szakemberei is készséggel várják, hogy segíthessenek a továbblépésben!

Új szerelem a láthatáron!

Az Újhold a szinglik szerelmi életére is támogatóan hat! Aki eddig várt a kiszemelt lány felkeresésével, az várja meg a következő Újholdat! Ilyenkor nyitottabbak vagyunk az új kezdeményezésre. Könnyebben átadjuk magunkat az érzelmeinknek. Aktívabban cselekszünk is: elfogadjuk a meghívásokat; kalandvágyóbbak vagyunk, mely alapvető egy új kapcsolat kezdetén. Tegyük meg az első lépés! A megújulás energiái támogatni fognak sikerünk elérésében.

Az első randevú időpontját is szerencsés egy ilyen estére időzíteni. A Hold nem fog világítani, így titokban fog maradni, ami csak kettőtökre vonatkozik.

A sors csodálatos módon támogatja minden lépésünket. Legyünk nyitottak ezeknek a megismerésére és befogadására, hogy harmóniában élhessünk a természettel és a környezetünkkel. Ha elakadnánk, forduljunk bátran szakértőkhöz! Az EZO TV jósai már várnak!