Elektromos bicikli állami támogatással

Elektromos bicikli állami támogatással, hogy mindenki jól járjon!

Újabban vásárolni lehet elektromos biciklit állami támogatással, ami rendkívül jó lehetőséget nyújt azok számára, akik ily módon is szeretnének egészségesebb életmódod és környeztet maguk körül. Az elektromos bicikli használata egyre inkább elterjedt, sőt néhány felmérés azt is mutatja, hogy egyre többen kezdenek el bicajozni. Az elektromos biciklinek nagy előnyei vannak, általuk mindenki bevonható a kerékpározásba.

Ha valaki hosszabb ideig nem kerékpározott, például egy sérülést vagy műtétet követően, komoly fizikai kihívást jelenthet az élmény, és a korábbinál sokkal nehezebbnek találhatja majd ezt az igénybevételt, ami akár a kedvét egy egész életre elveheti. Az elektromos bicikli lehetőséget ad arra is, hogy az idősek is visszatérhessenek a kerékpárhoz, ami jelentős segítséget adhat az időskori egészségmegőrzéshez. Az elektromos bicikli állami támogatással program keretén belül első sorban a kerékpárral történő ingázást, munkába járást próbálják előmozdítani. Ilyen értelemben a pályázat kritériumai között szerepel a munkaviszony igazolása, a pályázat benyújtásától számítva visszamenőleg legalább három hónapos folyamatos munkaviszonnyal kell rendelkezzen a pályázó személy.

Az is lényeges előírása a pályázatnak, hogy csak egy személy egyszer nyújthat be pályázatot. Elektromos bicikli állami támogatással egy darab szerezhető be, ezért egy személy nem jogosult több pályázat benyújtására akkor sem, ha több bejelentett munkaviszonnyal rendelkezik. Egy ilyen állami támogatás minden szempontból megtérülő befektetés, hiszen a többet mozgó, és ezáltal egészségesebb személyek hatékonyabbak a munkában, ritkábban mennek betegállományban, ami a gazdaságra és az egészségügy megterhelésre pozitív hatással van.