Az ember, aki tankvezetést kap ajándékba, élete végéig fogja emlegetni

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne egy tankot vezetni? Nem csak a világháborús történetek rajongói érdeklődnek a téma iránt, hanem azok is, akik a gépszörnyek megszállottjainak számítanak. A 30 tonnát nyomó járgányok erejét a 36 ezer köbcentis diesel motor adja, s mindehhez 300-400 liter gázolaj tankolása is szükséges. Nem véletlen, hogy a monstrumok rendszerint megmozgatják a férfiak fantáziáját, de akad olyan nő is, aki szívesen elmerülne a járgány gyomrában. A tankvezetés ma már hazánkban is elérhető a gyáli autocross pálya nyomvonalának mentén.

Sokszor lehet hallani egyedi élményről, de amíg az ember nem ült bele egy 30 tonnás szörnyetegbe, addig nem élt meg mindent. Az élmény-ajándék nem csak a megajándékozott számára bizonyul remek választásnak, hanem kísérőinek is, akik felpattanhatnak a tank tetejére, és ebből a szemszögből élhetik át mindazt, amit legalábbis a járgány használatának szintjén a történelemkönyvek lapjain olvashattak. A harckocsi egyébként már látványában is lenyűgöző, így ha menő Insta képeket készítenél, vagy Facebook profilképed cserélnéd le, amint a tank belsejéből kikandikálsz, ez a program lehet az ideális számodra.

A tankvezetésről videó is készül, ami örök emlék lehet a programról. Persze az igazi élményt belül fogod megélni, és a jármű után valószínűleg másként tekintesz majd azokra a filmekre is, amelyekben ilyen járgányokat használnak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vezetéssel összefüggő élmény-ajándékok iránt egyre többen érdeklődnek. A megfizethető árakon túl az ilyen jellegű programok különlegessége is a lehetőség mellett szólnak. Nem csak tankot vezethetsz, de buszt, vagy kamiont is, sőt, amerikai csodajárgányokat próbálhatsz ki, vagy Forma versenyautókkal száguldhatsz, quadozhatsz terepen a Mátra tájain.

Mielőtt tehát a huszadik parfümöt vagy elektronikai cikket vásárolnád meg barátodnak, gondolkodj el azon, mi többet adhatnál neki megfizethető áron. A tankvezetés többről szól, mint pusztán arról, hogy beülsz a járgányba és mész néhány kört vele. Ez olyasmi élmény, amit senki nem vehet el tőled és újszerű szemszögből tekinthetsz a jövőben akár háborús filmekre akár a valóságban megtörtént eseményekre is.