anekke

Az Anekke márka egyre népszerűbb

A hölgyek esetében, napjainkban már sajnos nem elegendő a hagyományos pénztárca. A spanyol Anekke cég minőségi, a hűvösebb időszakokra is optimális pénztartóval és okmánytartóval ellátott Iceland kollekcióval áll az érdeklődők rendelkezésére.

Ezeket Izland csodálatos természeti szépségei ihlették, de nemcsak tárolók, hanem emlékeztetnek is arra, hogy a levegővel együtt érdemes beszívni mindent, amit a természet adott. Az Anekke termékek különlegesek, a tónusuk a sarki fényeket idézik meg, a textúrájuk pedig a különféle alapanyagoknak, a hímzéseknek, az egyedi rátéteknek és az ezüst fém ellékeknek köszönhetően kivételessé teszik.

A kártya- és okmánytartó része ezeknek a daraboknak díszszegecses nyelvvel záródik, a belsejében 9 kártya, illetve okmánytartó hely van, valamint egy áttetsző fotóablak. A márkajelölt zippes fémhúzókával nyitható hátsó rész alkalmas aprópénz és papírcímlet tárolására is. Az Anekke Iceland pénztartós kártyatartó hazánkban beszerezhető a taskaweb.hu webáruházban, igen kedvező áron.