Autóra is futja a személyi kölcsönből

A személyi hitelt gyorsan folyósítják, és kezes vagy fedezet sem kell hozzá, ezért könnyen vásárolható belőle autó. 

Kölcsönből is lehet vásárolni

Manapság egyáltalán nem ritka, hogy az igénylők autóra költik a személyi kölcsönt. Előfordul, hogy – tervezetten vagy váratlan okból – le kell cserélni a járművet. Ahhoz, hogy ne elsősorban az anyagi helyzet határozza meg a döntést, személyi kölcsönt is lehet igényelni.

Az autót hosszú távra vásároljuk meg. Fontos, hogy minden igényünket kielégítő legyen. Ha például kisgyermek van a családban, különösen lényeges a biztonság és a nagy csomagtér. Nem érdemes, hogy néhány százezer forinton vagy valamivel többön múljon a beruházás.

Sokan tudják ezt, ezért igényelnek személyi kölcsönt autóra. A bankok kezest és ingatlanfedezetet sem kérnek, ezért gyorsan hozzá lehet jutni a pénzhez. A hitel szabad felhasználású, így arra költik, amire akarják. A törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt változatlan.

A személyi kölcsön kalkulátorral kiszámolható, hogy milyen összeget akarnak felvenni, és mire futja belőle. Ha úgy döntenek, hogy új autót vásárolnak, arra is van lehetőség. Amennyiben inkább használt járművet választanak, a személyi kölcsönből arra is futja. Van azonban még egy lehetőség: fel lehet „turbózni” a meglévő autót. A járművek legtöbbször a műszaki vizsga idején esnek át alaposabb átvizsgáláson. A személyi kölcsönből teljes köré szervizre is telik. Így még hosszú évekig lehet hű és megbízható társ a jól bevált autó.