Ajándékozzunk csillagtérképet minden emlékezetes családi ünnepen szeretteinknek

Életünk, illetve bárki életének fontos eseményeit, teljesen egyedi módon egy csillagtérkép tudja csak leképezni. Ha szeretnénk a konvencióktól elszakadni és szeretnénk igazi meglepetést szerezni, kedvesünknek, házastársunknak, barátunknak érdemes az illetőt egy csillagtérképpel meglepni.

Egy bizonyos időpontban, akár a múltban, akár egy jövőbeli időpontban aföld bizonyos pontja felett az égbolton látható csillagok elhelyezkedése mindig egyedi és megismételhetetlen. Tehát ismernünk kell annak az eseménynek a helyszínét és pontos időpontját, ami a megajándékozott számára valami miatt kitüntetett vagy fontos volt az élete során, vagy ha ismerjük egy jövőbeli esemény időpontját és helyszínét, mint például egy esküvő időpontját akkor arra az időpontra is el lehet készíttetni a csillagtérképet.
Ha el akarunk szakadni a konvencióktól: például, hogy a nászajándékunk ne legyen a sokadik étkészlet és, hogy ne mindig ugyanaz legyen a karácsonyfa alatt, vagy, hogy házastársunknak, párunknak az ajándékkal felidézzük a kapcsolatunk érzelmekkel teli, boldog kezdetét. Anyukánk a virágon s a desszerten kívül kapjon valami maradandót, amin ha megakad a szeme eszébe jusson az a pillanat, például amikor először a karjába vett, vagy amikor nagymama lett, akkor ajándékozzunk neki egyedi csillagtérképet.
Tehát nagyon sok olyan esemény adódik, amikor szeretnénk emlékezetes ajándékkal meglepni szeretteinket vagy igazi örömet szerezni valakinek, de főképpen szeretteinknek: például: érettségiző gyerekeinknek vagy a diploma védés örömteli eseménye alkalmából, vagy szüleinknek: anyák napján de ma már apák napján is.