Konzolok Szervize

A Konzolok Szervize PC összerakásban is ott van

Ez a webáruház jó példa arra, hogy felesleges a vita a konzolosok és a PC-sek között. Az se baj ha nem vagy konzolos, a Konzolok Szervizének (https://www.konzolokszervize.hu/) külön PC-s részlege is van, szóval gond nélkül megtervezheted saját gamer PC-det is. Minden játékos a tökéletes konfigurációról álmodik. A választék hatalmas. Egyik weboldalról a videokártyát, a másikról a procit, a harmadikról meg az alaplapot érdemes beszerezni, de hoppá itt olcsóbb a RAM, mint az előzőn.

Akkor, hogy is éri meg a legjobban? Hiába rakosgatjuk a virtuális kosarunkba különböző webáruházakból a különféle alkatrészeket abban a tudatban, hogy ez így milyen olcsó lesz, hiszen még mindig ott a postaköltség. Minél több webshop, annál nagyobb összeggel kell számolnunk, ami a szállítást illet. Azonban a Konzolok Szervize egy folyton megújuló kínálattal rendelkezik, ahol kedvező áron juthat hozzá, minden gamer vágyai hardveréhez. Ráadásul az online gépösszerakó alaposan meg fogja könnyíteni mindenki dolgát.

Egyenként válogathatjuk ki a videokártyától elkezdve, az alaplapon át, egészen a billentyűzetig, hogy pontosan mire van szükség. Ha valami nem stimmel, akkor rendelés előtt még akármikor alakíthatunk a listán. Egy komplett, High End gamer PC gond nélkül összerakható a kínálatban található termékekből. Természetesen nem mindegy, hogy mi mellé mit veszünk. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy egy bizonyos processzor mellé, milyen erős videokártyát érdemes beszerezni. Azonban a Konzolok Szervize ebben is segít.

Tehát nincs semmi gond, hogyha elakadunk a válogatásban, mert mindenben segítségünkre lesz a webáruház csapata. A weboldalon az Akciók fülre kattintva válogathatunk a rengetek kedvezményes áru termék közül, amik sokszor kivételesen jó vételnek fognak bizonyulni. Rengeteg játék, alkatrész és konzolt szerezhetünk be esetenként 45%-os akcióval, amikre még a szállítás is ingyenes. Nem érdemes habozni, inkább nyomon kell követni a kínálat alakulását. A különféle PC alkatrészek közül lehetőség nyílik a legújabbak beszerzésére is.