A duguláselhárítást akkor sem kell magunknak bevállalni, ha várni kell a szerelőre!

Slusszpoén, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu oldalnak köszönhetően olyan sokat nem is kell már várni manapság. Mert nekik van mindig és rögtön hívható ügyfélszolgálatuk, és kellő mennyiségű elérhető szerelőjük, hogy bármikor riasztható legyen valaki. Legalábbis várhatóan. De ha elő is fordul, hogy várnunk kell kicsit, ők akkor is az egyik leggyorsabbak. A duguláselhárítás cegléd szavakra rákeresve találtam rájuk. Ott az oldalon pedig értelmesen, a korábbiaknál számomra szakmailag megalapozottabban, mégis közérthetőbben leírnak pontosan mindent a nevükben foglalt munkák folyamatáról. Legalább úgy, mint magáról a duguláselhárításról, ami az egyik leggyakoribb probléma.

Leggyakoribb, de nem a legegyszerűbben megoldható! Nekem is könnyebbnek tűnik nyilván, mint egy csőtörés elhárítása, de pont ezért hívom fel mindenki figyelmét a vizgazfutesszerelo24.hu website-ra, mert náluk akkor is képbe kerülhetünk mindennel, és mindennek a következményeivel, ha nem pont az ország azon részében élünk, ahol ők dolgoznak.

Ha azonban benneteket is érdekel a tényleges munkaterületeik igénybevétele, hogy kik ők, és segítenek-e a ti lakhelyeteken is elhárítani egy-egy problémát, ha baj van, akkor kattintsatok ide: duguláselhárítás cegléd. Bár ezek, a „duguláselhárítás cegléd” az én kulcsszavaim voltak, igazából ők tényleg elképesztően sok településnevet felsorolnak egész Pest megyében még, ahová szívesen kiszállnak. Sőt, a fővárosban is elérhető a szolgáltatásuk, bárkinek. Messze nem csak Cegléden tehát.

Már magán a főoldalukon is van egy Hibabejelentés gomb, mert amúgy tényleg mindent megtesznek a gyorsaságért is. Ez sem amolyan „levegőbe beszéd”. És a garanciális vállalásoktól kezdve mindent leírnak a megnyugtatásunkra, nem arról van szó, hogy „tüzet oltanak csak”. Hanem a munka minősége is náluk az egyik legjobb.

A várásra visszatérve, amivel felütöttem az írásomat is: az akár egy órán belüli kiérkezést is belengetik – nem véletlenül, hanem tényleg nagyon lelkesek és felkészültek mindenféle helyzetben minden szituációra -, és kiemelik még a 30 év szakmai tapasztalatot a vízszerelésben, gázszerelésben, fűtésszerelésben. És még ezeket is lehet(ne) tovább differenciálni: csövezetek elromlásához, vagy megkonstruáláshoz pont úgy értenek, míg maguknak az efféle eszközeinknek (bojlerek, stb) a „szervizeléséhez”, helyben. Szóval, összegezve, ők mindig segítenek megoldani házunk különböző problémáit. És az egymással összefüggő területek problémáit is, ami külön öröm és ritka adottság egy szerelőcsapatnál. Bár nem olyannál, ami ekkora és ilyen figyelmes, körültekintő azt illetően, mi az, amire bárkinek szüksége lehet és a piac nem tudja ellátni teljesen azt a területet! Ők megmentenek minden bajtól, ez biztos! Végre egy elromló radiátor vagy elduguló vízvezeték nem vezet több napnyi ínséghez otthon…